مه‌های مرگ‌آور

«مه» اغلب نقش اصلی را در صحنه‌های دلهره‌آور و ترسناک فیلم‌ها بازی می‌‌کند زیرا محیطی مرموز را به وجود می‌‌آورد و همچون پرده‌ای چهره موجودات وحشتناک و بیگانه را می‌‌پوشاند ولی آیا می‌‌دانستید مه در زندگی واقعی نیز گاه کشنده بوده است؟

تعداد نامشخصی از کشتی‌ها تاکنون به خاطر وجود مه غرق شده‌اند و اتومبیل‌های بسیاری در آن تصادف کرده‌اند و موارد بسیاری نیز وجود دارد که مه به طور مستقیم باعث مرگ انسان‌ها شده است. اغلب این مه‌های مرگ‌آور حامل آلودگی‌های جوی زمین بوده‌اند. اتفاقات زیر را بخوانید:

 در سال 1930 مه آلوده شش روز به طور مداوم دره میوز در بلژیک را در خود گرفت و باعث مرگ شش بلژیکی شد.

  در اکتبر سال 1948 تقریبا نیمی از جمعیت «دونورا» و «وبستر» در پنسیلوانیای آمریکا به دلیل حضور در مه‌های آلوده بیمار شدند و بیست نفر جان خود را از دست دادند.

 در سال 1952 مهی سمی شهر لندن را پوشاند و هزاران نفر از اهالی این شهر جان خود را از دست دادند. این مه حاوی ترکیبی کشنده از گاز زغال‌سنگ بود.

 در ماه می‌ سال 1989 ساکنین «کولهام» واقع در آکسفوردشایر انگلیس به دلیل مه غلیظی که شهر را در بر گرفته بود، مبتلا به خونریزی از بینی و گلودردهای شدید شدند.

 در اواسط ماه اکتبر سال 2005 شهر «لاگوس» پایتخت نیجریه در یک مه مرموز و اسرارآمیز پیچیده شد. این مه باعث بیماری سختی در مردم شد. آنها مبتلا به دل‌درد و خارش چشم شدند به طوری که مدارس شهر بسته شد. بوی بدی در هوا استنشاق می‌‌شد. آزمایشات نشان داد این مه محتوی اسید سولفوریک بود.

این نمونه‌ها از مه‌های معمولی و آلودگی‌های هوایی بودند ولی مواردی نیز به ثبت رسیده که مه‌های اسرارآمیز و عجیب، مناطقی را در برگرفته و باعث مرگ انسان‌ها شده‌اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد